Benzine auto’s worden steeds populairder “We hebben veel uitdagingen met het leveren van auto’s”

De “autowereld” is aan het veranderen. Er komen steeds meer koopoptie bij en de prijzen van auto’s, benzine en diesel schieten de lucht in.

Luuk Grovenstein

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Previous Story

Aïsha Vis: “Er is wel door mensen gezegd dat ze me dood wilden hebben”

Next Story

Bijna elke jongere keert na tijd in de jeugdgevangenis weer terug: “Ze vallen bijna altijd terug in hun oude patroon”

Latest from Economie & Maatschappij