PEC Zwolle wint kraker van Heracles

PEC Zwolle heeft de beladen wedstrijd tegen Heracles Almelo gewonnen. Het team van trainer Dick Schreuder was met 3-2 te sterk voor de ploeg uit Almelo.

Luuk Grovenstein

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Previous Story

60 jaar na Cubacrisis ligt nucleaire optie weer op tafel

Next Story

Uitgespeeld

Latest from Sport

Uitgespeeld

De podcast waarin Jens, Niek, Julian en Luuk je bijpraten over het laatste voetbalnieuws. Alles wat

Uitgespeeld

De podcast waarin Jens, Niek, Julian en Luuk je bijpraten over het laatste voetbalnieuws. Alles wat