Sophie Milzink over de nieuwe reclame regels.

Populaire influencers moeten zich sinds 1 juli 2021 aan strengere reclame regels houden, dat heeft de Commissariaat voor de Media afgelopen zomer bekendgemaakt. Het gaat om influencers met rond de 500.000 volgers. Vandaag ben ik in gesprek met de Nederlandse influencer en content creator Sophie Milzink (met bijna 500.000 volgers op instagram) zei geeft hierover haar mening.

Meike Winters

Ik ben Meike een zeventien jarige journaliste, ontzettend geïnteresseerd in mensen en de verhalen achter mensen. Ik ben erg nieuws- en leergierig en wil mij de komende jaren in de journalistieke wereld ontwikkelen. Maken, luisteren en schrijven is altijd al mijn ding geweest.
Vanaf jongs af aan wou ik al verhalen vertellen of dat nou zingend of vertellend was. Documentaires maken en op deze manier mensen inspireren is mijn ambitie.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Previous Story

Martijn de Jong Posthumus over crisisopvang Groningen

Next Story

#BookTok zorgt voor bloeiende leescultuur 

Latest from Media & Cultuur