Overlast en zorgen over asfaltcentrale Lelystad: ‘Je moet maar binnen gaan zitten.’

Regelmatig komen er bij de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) klachten binnen over de asfaltcentrale in Lelystad. Lelystedelingen zeggen stankoverlast te ervaren als gevolg van de uitstoot van benzeen en andere stoffen. Ze voelen zich door de omgevingsdienst echter niet genoeg gehoord.

Bewoner Ron Rust zet zich samen met een aantal andere bewoners in voor samenwerking met de centrale. Hij maakt zich zorgen over de gezondheid van de omwonenden en vertelt hierover.

Robin Mijwaart

Hoi! Mijn naam is Robin. Ik ben 19 jaar en ik kom uit Lelystad.
Ik heb een passie voor schrijven en wil graag onderzoeksjournalist worden. Media, muziek en creativiteit zijn mij met de paplepel ingegoten. Ik sta dan ook te popelen om me verder te ontwikkelen als journalist.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Previous Story

One Love-band zorgt voor controverse

Next Story

Crisissfeer VVD voorlopig naar achtergrond verdreven

Latest from Uncategorized