Zelfs in Brazilië maakt het weer een uitzondering voor de formule 1, weer een regenbui verwacht

Daar zit je dan. Voor de buis gekluisterd, in spanning af te wachten op de start. Donkere wolken zwellen aan, en dan is daar de wolkbreuk met een flinke regenbui in zich. Regen is wat de start van de race in de meeste gevallen nog spannender maakt dan die al is. op het circuit van Suzuka in Japan. hebben we het ook meegemaakt en werd de race zelfs stilgelegd. voor komend weekend wordt er weer veel regen verwacht, deze keer in Brazilië. Max Verstappen kan hier voor zijn vijftiende overwinning van dit seizoen gaan. Eerder in Brazilië heeft Max al laten zien een ware regenmeester te zijn door zijn auto uit de muur weten te houden en spectaculair naar het podium te rijden. of hij dit komend weekend weer kan? dat is de vraag. het weer zint hem in ieder geval goed. Het belooft een spannende race te worden met kansen voor iedereen.

ik ben Yannick Van der Steen. 21 jaar oud en geboren en getogen in Zeewolde. Sinds 2014 kijk ik de formule 1 en is mijn passie voor de autosport en dan vooral Formule 1 begonnen. mijn interesse ligt ook in de maatschappij. de problemen en het nieuws wat daar achter schuilt.

Geef een reactie

Your email address will not be published.