Welkom bij de Werkplaats

De Werkplaats is een platform van eerstejaars studenten journalistiek van Hogeschool Windesheim. Volg onze weg naar een journalistieke carrière.

De Provinciale Statenverkiezingen komen steeds dichterbij. Wil jij erachter komen welke politieke partij het beste bij jou past? Doe dan de StemWijzer van de provincie Overijssel en kom goed voorbereid naar het Windesheim Verkiezingsdebat op 14 Maart. 

 

 

 

Het Windesheim Verkiezingsdebat

In samenwerking met de provincie Overijssel organiseert een groep enthousiaste journalistiekstudenten een dynamisch verkiezingsdebat speciaal gericht op jongeren. Alle politieke partijen van de provincie Overijssel zijn hiervoor uitgenodigd.

De aanleiding voor het debat zijn de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart. De provinciale politiek staat gevoelsmatig ver van jongeren af. Met het verkiezingsdebat probeert de organisatie provinciale partijen en jongeren dichter bij elkaar te brengen.

Het wordt een dynamisch debat. Geen langdradige debatten, maar veel vaart, korte videoportretten en interactie met het publiek. De stellingen worden gebaseerd op thema’s die op provinciaal gebied voor jongeren interessant zijn. Het debat wordt 14 maart van 15:00 tot 16:30 uur gehouden op Hogeschool Windesheim. Voorafgaand vindt hier het DemoCrazy festival plaats.

Wilt u meer weten over het debat of in contact komen met de organisatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Windesheim verkiezingsdebat
Logo van het debat georganiseerd door studenten van Hogeschool Windesheim

Over De Werkplaats

Welkom bij de Werkplaats, een innovatief project door studenten journalistiek van de Hogeschool Windesheim te Zwolle

Wij kleuren niet binnen de lijntjes, volgen geen traditioneel journalistiekonderwijs, maar bouwen vanaf dag één aan onze eigen carrière.

Zoeken

© 2018 - 2019 | De Werkplaats

Hogeschool Windesheim ~ 8017 CA Zwolle ~ 085 - 002 0149 ~ info@uitdewerkplaats.nl ~ NL 72 BUNQ 20 31 82 01 33

Disclaimer

Search