Na twee jaar eindelijk weer koningsnacht: zo ging het er in Groningen aan toe

Foto: Wendy Wei, Pexels

Door het coronavirus heeft koningsnacht twee jaar niet gevierd kunnen worden. Voor de feestgangers is het daarom extra leuk dat het dit jaar weer mag. De clubs hebben er ook weer zin in.

“De afgelopen tijd hebben we veel teleurstellingen gehad. Het is lang geleden dat we dit hebben mogen organiseren, dus we hebben nu extra veel energie”, vertelt Palace en Ocean 41 leidinggevende Geeske Smid. De verwachting is dat het erg druk wordt in Groningen. Door het coronavirus werken sommige clubs met een kaartverkoop, zo ook Palace. “De kaartverkoop gaat harder dan verwacht. We hebben al een paar honderd kaarten verkocht en de kans is groot dat we met de deurverkoop uitverkopen”, laat Smid enthousiast weten.

Niet alleen de clubs zijn klaar voor koningsnacht, de Groningse studenten kunnen ook niet wachten. “Met onze vriendengroep keken we al een week uit om op stap te gaan in Groningen. Vooral omdat dit weer de eerste keer koningsnacht is na twee jaar”, vertelt een enthousiaste jongen. “Ik ga naar elk feest dat nu komt, maar zo’n gezamenlijk Nederlands feest is extra leuk”, laat een blije studente weten. 

Heb je niet aanwezig kunnen zijn bij koningsnacht Groningen? Luister dan hieronder de radioreportage voor een sfeerimpressie. 

Reacties

Your email address will not be published.