Strengere aanpak drugs belangrijk CDA-verkiezingsthema. “Dat die cijfers inmiddels zo normaal zijn; daar moeten we het dan toch eens over gaan hebben.” 

Zwolle moet strenger optreden tegen de drug 3MMC. Dat zegt Dominique Suurling, fractielid van het CDA in Zwolle, in het verkiezingsdebat van De Werkplaats. Bij het thema drugsgebruik bleek in dat debat dat er per dag voor 40 duizend euro aan drugs in omloop is. “Dat die cijfers inmiddels zo normaal zijn; daar moeten we het dan toch eens over gaan hebben”, aldus Suurling. Legalisering maakt volgens de CDA’er ook dat je de inkoop en productie gedoogd. Suurling wil jongeren nadrukkelijk betrekken bij het oplossen van het drugsprobleem: “Als politiek besluit je over de toekomst, dat betekent dat je niet alleen over de toekomst moet praten maar óók mèt de toekomst.” 

Reacties

Your email address will not be published.