De Nachtelijke Escapades en hun Paarse Hoes

Na de feestelijke release van hun nieuwe album ‘De Paarse Hoes’ in de Wibar zijn de Nachtelijke Escapades klaar om de volgende stap te zetten in de muziekindustrie. De band bestaan uit Jochem van Bergen en Henegouwen op de saxofoon, Cas Bolt op bas, Daniël Meppelink als rapper, Jona Liesting op gitaar en Luuk de Nijs op drums. Gitarist Jona verteld over de volgende stap als band.

“Het doel is om met de band zo groot te groeien dat we creatieve onafhankelijkheid kunnen creëren, dat we voor altijd kunnen doen waar we onwijs blij van worden: het produceren van muziek en het performen als artiest. Eigenlijk willen we grote podia gaan spelen met deze Paarse Hoes. We hebben een product gebouwd die ook bij die klasse hoort.”

Een opmerkelijke gig die de band binnenkort gaat spelen is 2 tot 4 september in Italië, in een dorp net boven Rome. “Hoe ze erop zijn gekomen? Ze hebben ons gewoon live gezien, dit zijn Italianen die in Nederlands studeren, aan Wageningen of Leiden. We gaan wat van onze Nederlandse teksten ombuigen tot het Italiaans, en we hebben de goedkoopste vlucht geboekt zodat we nog een beetje winst hebben.”

https://www.instagram.com/de.nachtelijke.escapades/

Reacties

Your email address will not be published.