Logistieke bedrijven met vestigingen in Rusland door sancties getroffen

Logistieke bedrijven met veel vestigingen in Rusland hebben met de opgelegde sancties een hectische periode achter de rug. De dieselprijzen schieten omhoog en nieuwe opdrachtgevers moeten deze bedrijven van over heel Europa halen. Desondanks ziet Fred Hoek, chef de bureau bij Qbex Logistics B.V. de toekomst positief in.

Invloed sancties  

Door de sancties die Nederland op Rusland heeft gelegd krijgt de transportwereld een zware klap te verduren. En dat heeft allerlei effecten gehad op logistieke bedrijven met vestigingen en/of veel opdrachten in Rusland.  ‘’Door de sancties hebben we wel moeten snijden in het core-bestand, om het maar zo te zeggen. Er zijn een aantal personen van wie hun contract niet is verlengd, omdat wij simpelweg minder opdrachten hadden.’’ Aldus Fred.  

Nieuwe mogelijkheden en visie op de toekomst 

‘’Als morgen de oorlog over is, en het zou teruggaan naar normaal, wat ik toch al niet denk, zouden wij ons niet 100% puur meer focussen daarop. Het is wel een wijze les die wij geleerd hebben hieruit.’’ Qbex zal door al zijn nieuwe opdrachtgevers een hele verandering doorstaan, maar Fred Hoek blijft hoop hebben.

Hoi! Ik ben Eline uit Kampen. Ik ben een zeer enthousiaste en onhandige meid met veel interesses met een hekel aan regelmaat. Daarom zit ik ook hier, want er is iedere dag wel wat anders om te doen.

Al van jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in schrijven en deed ik dat ook regelmatig. Later zou ik graag correspondentiewerk willen doen voor Nederlandse nieuwszenders in Zweden, tenzij ik ineens op een andere passie stuit tijdens deze opleiding natuurlijk.

Geef een reactie

Your email address will not be published.