Uitgespeeld

/

De podcast waarin Jens, Niek, Julian en Luuk je bijpraten over het laatste voetbalnieuws. Alles wat zich afspeelt op de Europese velden komt voorbij. Eredivisie, Premier league, Bundesliga, Seria A, La Liga, Ligue 1 en de Europese hoofdtoernooien zullen aan bod komen. We hebben het ook nadrukkelijk over het WK dat om de hoek is.

https://soundcloud.com/user-986515347/uitgespeeld-7?si=d04a1292e5be45d2a89c825cf418594f&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.