Winkels in Emmeloord mogen nu ook op zondag open

/

Per 1 december 2022 mogen de winkels in Emmeloord nu ook op de zondagen de klanten verwelkomen. Dat heeft de gemeente Noordoostpolder duidelijk gemaakt. Al een hele tijd mochten de winkels 5 a 6 zondagen in het jaar open, maar nu zou je dus in principe elke zondag open mogen. Ondanks dat de supermarkten en de bouwmarkten bijna elke zondag open zijn, kiezen de winkels in de Lange Nering (winkelcentrum Emmeloord) ervoor om maar één keer per maand open te gaan.

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.