Go Ahead Eagles handhaaft zich in de Eredivisie

De ploeg van trainer Rene Hake is er afgelopen zondag in geslaagd om zich veilig te stellen voor minimaal nog een seizoen Eredivisie. Door een 1-1 gelijkspel pakten Go Ahead het punt dat het nodig had om zich te handhaven. Dat punt pakten ze tegen FC Groningen dat hiermee degradeert naar de keuken kampioen Divisie.

Ondanks dat het al een tijdje duidelijk leek dat Go Ahead Eagles de gevarenzone zal ontlopen, ontstond er zondag na het laatste fluit signaal een klein feestje. De supporters die zich sowieso geweldig gedroegen en zorgde voor een prachtige sfeer in de Adelaarshorst, maakte na afloop een mooi feestje met de spelers. Rechtsback Mats Deijl genoot ook van het feestje. “De supporters weten dat wij ook veilig zijn en we hebben gewoon een goed seizoen gedraaid, zeker thuis hebben we heel veel punten gepakt en het publiek vermaakt. Dus ik denk dat dat de reden is dat ze zo blij zijn en ik zie ook geen reden waarom ze niet blij zouden zijn.”

Hoewel het kleine feestje baalt Deijl toch wel een beetje van het eindresultaat. “Het is toch wel balen denk ik, als je de kansen ziet die we krijgen en het veldoverwicht wat we hadden, hadden we denk ik verdiend om drie punten te pakken.”

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een reactie

Your email address will not be published.