Artikelen | Kunst & cultuur

Jett Rebel uit de kleren voor nieuwe plaat

In een dubbele onthulling laat Jett Rebel weten dat zijn zevende album ‘7’ uitkomt op 28 september. Op Instagram deelde de multi-instrumentalist alvast een foto van de albumhoes, waarop hij volledig naakt is te zien op roze satijn.

Genre-overstijgend

Eerder uitgebrachte singles Amy, Good Boy en Perfect Lady beloven een upbeat funkrock geluid met sterke Prince-invloeden. Dit wijkt iets af van het Beatlesque album Super Pop, dat hij vorig jaar uitbracht. Jett Rebel noemt het album zelf genre-overstijgend. “Dit is het beste album dat ik kan maken, op de meest catchy manier die ik zelf maar kan verdragen.”

Pre-order

Het album is als pre-order beschikbaar op Bol.com, waarbij vinyl-liefhebbers de plaat ontvangen in een willekeurige regenboogkleur. Dit najaar gaat Jett Rebel op clubtoer door Nederland en Duitsland. Tevens staat de popster binnenkort op Pinkpop. Voor de tijden en de rest van het programma kun je kijken op https://www.pinkpop.nl/2019/en/programme/jett-rebel/.

Recensie

Heb je mijn flashrecensie al gelezen over 7? Deze kun je hier teruglezen.

Over De Werkplaats

Welkom bij de Werkplaats, een innovatief project door studenten journalistiek van de Hogeschool Windesheim te Zwolle

Wij kleuren niet binnen de lijntjes, volgen geen traditioneel journalistiekonderwijs, maar bouwen vanaf dag één aan onze eigen carrière.

Zoeken

© 2018 - 2019 | De Werkplaats

Hogeschool Windesheim ~ 8017 CA Zwolle ~ 085 - 002 0149 ~ info@uitdewerkplaats.nl ~ NL 72 BUNQ 20 31 82 01 33

Disclaimer

Search