Verkiezingen 2019

Dit jaar mag jij naar de stembus waaronder voor de Provinciale Staten. Om goed voorbereid het hokje rood te kleuren organiseert De Werkplaats een debat.

De Provinciale Statenverkiezingen van 2019 liet De Werkplaats niet onopgemerkt voorbij gaan. Met het Windesheim Verkiezingsdebat op donderdag 14 maart werden studenten uit heel Overijssel voorbereid op hun stemkeuze. 

Maar liefst elf partijen namen de moeite om deel te nemen aan het debat dat door niemand minder dan Tim Hofman werd geopend met een masterclass over hoe politici met jongeren moeten spreken. Commissaris van de Koning Andries Heidema en Dijkgraaf Herman Dijk gaven het openingswoord. 

Tijdens het debat werd er gesproken over onderwerpen die voor jongeren belangrijk zijn: woningen voor starters, openbaar vervoer en klimaatbeleid. 

Het Windesheim Verkiezingsdebat was een initiatief van eerstejaars studenten Journalistiek van de Hogeschool Windesheim in Zwolle en werd medemogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en de Raad van Bestuur van de Hogoeschool zelf

Image

11 politieke partijen 

5 thema's 

250+ bezoekers 

Lees mee over de deelnemende partijen

Image

Kijk het Windesheim Verkiezingsdebat terug

Het Windesheim Verkiezingsdebat opnieuw beleven?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Over De Werkplaats

Welkom bij de Werkplaats, een innovatief project door studenten journalistiek van de Hogeschool Windesheim te Zwolle

Wij kleuren niet binnen de lijntjes, volgen geen traditioneel journalistiekonderwijs, maar bouwen vanaf dag één aan onze eigen carrière.

Zoeken

© 2018 - 2019 | De Werkplaats

Hogeschool Windesheim ~ 8017 CA Zwolle ~ 085 - 002 0149 ~ info@uitdewerkplaats.nl ~ NL 72 BUNQ 20 31 82 01 33

Disclaimer

Search