Wie zijn we?

Wij zijn een groep enthousiaste eerstejaars studenten journalistiek van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Wij kleuren niet binnen de lijntjes, volgen geen traditioneel journalistiekonderwijs, maar bouwen vanaf dag één aan onze eigen carrière.

Hoe doen we dit?

Door praktijkgericht crossmediaal aan de slag te gaan met tekst, beeld en web. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor onze initiatieven en projecten. Zo doen we direct ervaring op met het ondernemerschap.

Wij, enthousiaste journalisten in spé, zijn al druk in de weer met het bouwen van ons eigen platform en onze eigen productie. Daarbij zoeken wij partners. Ervaren of juist beginnende journalisten die met ons mee willen denken en werken. Collega’s die ons kunnen helpen bij het vinden van opdrachten, die hun netwerk willen openstellen of bijvoorbeeld een gastcollege willen geven.

Help je ons?

Spreekt het idee van studenten die hun eigen platform beheren, daar toffe producties voor maken en op die manier de leerdoelen behalen je aan, ben je benieuwd wat dat allemaal in de toekomst gaat brengen? Neem contact met ons op. We gaan graag in gesprek!

Image

Volg onze weg naar een journalistieke carrière:

Meer weten over ons team?

Over De Werkplaats

Welkom bij de Werkplaats, een innovatief project door studenten journalistiek van de Hogeschool Windesheim te Zwolle

Wij kleuren niet binnen de lijntjes, volgen geen traditioneel journalistiekonderwijs, maar bouwen vanaf dag één aan onze eigen carrière.

Zoeken

© 2018 - 2019 | De Werkplaats

Hogeschool Windesheim ~ 8017 CA Zwolle ~ 085 - 002 0149 ~ info@uitdewerkplaats.nl ~ NL 72 BUNQ 20 31 82 01 33

Disclaimer

Search