Martijn de Jong Posthumus over crisisopvang Groningen

/

Locatiemanager crisisopvang gemeente Groningen over de gevolgen van Ter Apel op de vluchtelingenopvang in Groningen. Dat er mensen buiten de vluchtelingencentra sliepen in Ter Apel kon niet, zo stelde ook de burgermeester van Groningen. Martijn de Jong Posthumus werd aangewezen als locatiemanager en moest gelijk aan de slag.

Julian Boer

Aangenaam, Julian. Een 18 jarige Groninger met passie voor voetbal, fashion en muziek. Met journalistieke innovatie als doel hou ik er van om verdiepende en uitgebreide artikelen/reportages te maken. Daarnaast uit ik mijn liefde voor voetbal in een podcast.
Met sociaal en ondernemend als beste eigenschappen is mijn ambitie om te werken bij FC Groningen of bij BOOS.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

Previous Story

Niet alle asieldieren zijn problematisch

Next Story

Sophie Milzink over de nieuwe reclame regels.

Latest from Politiek