Eindexamen stress

/

De Examens zijn weer begonnen. Voor de leerlingen één van de spannendste periodes van de middelbare school. Hetzelfde geldt voor de leerlingen op het Bonifatius Mavo in Emmeloord. Bovenbouw Coördinator en tevens LO docent Wesley Bies probeert alles rondom de examens in goeie banen te leiden. Hoewel hij dat best spannend vindt, vond Bies deze periode als leerling een leuke tijd.

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een reactie

Your email address will not be published.