/

Amersfoortse gemeenteraad buitenspel gezet door ProRail

Het miljoenenproject ‘de Westelijke Ontsluiting’ rondom Amersfoort is al jaren een grote controverse in de lokale politiek. Voor de volledige renovatie van de verkeerssituatie is al zo’n 67 miljoen euro uitgegeven. Ook zijn beschermde dieren verplaatst en een groot deel bos is gekapt. Ondertussen is er zelfs geen meerderheid meer in de Amersfoortse gemeenteraad. Projectpartner ProRail gooide het daarom over een andere boeg.

*Ondertussen is bekend geworden dat de subsidie vanuit het CEF niet toegekend wordt.

Als journalist wil ik het liefste zo dicht mogelijk op het nieuws staan, dus op de plek waar het daadwerkelijk gebeurt. Alleen dan kan je volgens mij het hele verhaal vertellen. Ik deins niet terug voor een uitdaging want ik vind mijzelf het beste in oncomfortabele en bijzondere situaties.

Reacties

Your email address will not be published.