JARON BLONK (FC AFKICKEN): ‘TEN HAG EN UNITED STAAN VOOR UITDAGING BIJ WESTRIJD TEGEN MANCHESTER CITY’

Aankomende zondag om 15:00 treedt Erik ten Hag aan met zijn Manchester United tegen het Manchester City van de oefenmeester uit Spanje, Pep Guardiola. Jaron Blonk ziet kansen voor Manchester United, maar is ook reëel: ‘Ik denk dat Manchester City de betere papieren heeft, maar een walk over gaat het niet worden.’

Het wordt een enorme opgave voor de verdedigers van Manchester United om Erling Haaland te verdedigen. De spits van Manchester City is in bloedvorm en heeft na zeven wedstrijden al 11 doelpunten gemaakt. De meningen zijn enorm verdeeld over hoe Manchester United aanstaande zondag de Noor onschadelijk moet gaan maken en in het algemeen zal moeten spelen. Jaron Blonk is een voetbalvolger en host van een voetbalpodcast en zei het volgende over de wedstrijd van aankomende zondag: “Manchester City is de ploeg die het meest aanspraak maakt op de overwinning zondag, maar Jaron ziet ook kansen voor de ploeg van Ten Hag, ‘’Zaak zal voor United worden om onder de druk uit te voetballen en het voetballende hart uit te schakelen met Rodri en De Bruyne. Laatste weken oogt het defensief iets stabieler bij United (als Maguire niet speelt), maar het is nog zeker niet op het niveau van United. Nu hebben we tegen Arsenal gezien dat het elftal van United goed met ruimtes kan omgaan. Daar zullen ook de kansen liggen voor United in deze wedstrijd.

Mijn naam is Jens, ik ben 18 jaar en ik ben een groot sportfanaat, daar schrijf ik dan ook het liefst over. Ik vind het erg leuk om mijn creatieve brein erop los te laten gaan en bijvoorbeeld mijn ongezouten (voetbal)mening te belichten in een podcast.

Verdere interesses van mij zijn muziek, geschiedenis en boeken. Mijn ambitie is om mijn interesses te kunnen combineren met mijn toekomstige journalistiek gerichte baan.

Geef een reactie

Your email address will not be published.