Ondanks regen veel belangstelling voor jaarmarkt Ermelo 

De organisators van de jaarmarkt in Ermelo zijn tevreden. Voor het eerst sinds de corona pandemie vond er een jaarmarkt plaats in het centrum van Ermelo.  

De jaarmarkt in Ermelo trok het weekend van 24 september veel publiek. De standhouders en de organiserende VVV waren tevreden over het aantal bezoekers dat de markt trok. Hoewel het regende was er nog genoeg aandacht voor het evenement. De markt trok niet alleen volwassene bezoekers, er kwamen ook veel kinderen er op af. Ronnie Regeling, vestigingsmanager bij VVV Ermelo Buitenleven reageerde hier enthousiast op. ”De markt is ook erg leuk voor kinderen. In het centrum vindt er een kindermodeshow plaats,” vertelde hij zaterdag. Jos en Mechtilde, standhouders van JV Laser Apeldoorn waren ook enthousiast. ”De sfeer is heel leuk, ondanks de regen. De markt is echt ons ding. Het is erg gezellig, je ontmoet veel mensen.” Informatiemedewerker Astrid Luursema van de VVV Ermelo was ook tevreden over de jaarmarkt. “Er is al overleg gaande over de jaarmarkt volgend jaar. Die komt er, maar misschien in andere vorm. Welke vorm dat is moet nog overlegd worden.” 

Ik ben Fenna. Als journalist (op wieltjes) heb ik een grote droom. Ik wil de stem van de wereld worden op papier! Mijn grote passie is schrijven. Mijn interesses liggen bij rechtvaardigheid en cultuur. Hopelijk komt u mij tegen als columnist in de krant!

Geef een reactie

Your email address will not be published.