Eindexamenstudent Stefan Struiksma over de eindexamens van dit jaar

Met het einde van het schooljaar in zicht komen ook de eindexamens weer om de hoek kijken. Zo ook vwo-gymnasiumleerling Stefan Struiksma. Hij deelt onder andere zijn mening over dat hij geen tegemoetkoming krijgt dit jaar en hoe hij zich op de examens voorbereidt.

Hoi! Ik ben Eline uit Kampen. Ik ben een zeer enthousiaste en onhandige meid met veel interesses met een hekel aan regelmaat. Daarom zit ik ook hier, want er is iedere dag wel wat anders om te doen.

Al van jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in schrijven en deed ik dat ook regelmatig. Later zou ik graag correspondentiewerk willen doen voor Nederlandse nieuwszenders in Zweden, tenzij ik ineens op een andere passie stuit tijdens deze opleiding natuurlijk.

Geef een reactie

Your email address will not be published.