Heracles Almelo blijft thuis tegen Almere City steken op een gelijkspel

Heracles is er afgelopen vrijdag op het eigen Erve Asito niet in geslaagd om de nummer drie, Almere City op een nog grotere puntenachterstand te zetten. Heracles dat het moest doen zonder smaakmaker Emil Hansson kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel en daardoor blijft het verschil in punten met de ploeg van trainer Alex pastor gelijk.

Hoewel de ploeg van trainer John Lammers goed begon, was het Almere City dat de controle op de wedstrijd overnam. Dat betaalde zich in de tweeëndertigste minuut uit in een goal voor de Almeerse ploeg. Álvaro Peña knikte de bal na een hoekschop binnen. Hoewel de eerste helft leek af te stevenen op een voorsprong voor Almere City, was het Nikolai Laursen die vlak voor rust zijn zestiende doelpunt van het seizoen maakte.

Diezelfde Laursen raakte in de tweede helft geblesseerd. Heracles die het dus ook al moest doen zonder Emil Hanson, moest nu ook verder zonder de topscorer. Samen scoorde de twee buitenspelers al 31 doelpunten. “Die kunnen met z’n tweeën kansen creëren en afmaken, dus die twee mis je” geeft middenvelder Thomas Bruns aan. Ondanks dat er niet gewonnen werd, is Bruns tevreden met een punt. “Zij zijn niet dichter bij gekomen dus wat dat betreft zijn we content, alleen we hadden liever gewonnen vandaag.”

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een reactie

Your email address will not be published.