Verankerd in de toekomst: Hoe kunnen we ons cultureel erfgoed behouden in een snel veranderende wereld?

/

In een tijd waarin de wereld in een razend tempo verandert, stellen we onszelf de cruciale vraag: hoe kunnen we ons cultureel erfgoed behouden in een snel veranderende wereld? Afgelopen weekend vond het Canonweekend plaats, een evenement dat volledig in het teken stond van ons cultureel erfgoed. Zo ook in Kolonie van Weldadigheid Frederiksoord. Hier sprak ik met Alfred Geerts, curator bij Museum de Proefkolonie in Frederiksoord. 

Koloniewoning van de Maatschappij van Weldadigheid genaamd Ambtenarenhuisje gelegen aan de Koningin Wilhelminalaan in Frederiksoord.

Hoi, ik ben Emma. Ik ben 17 jaar oud en een student journalistiek die graag de persoonlijke verhalen zoekt achter het nieuws. Mijn interesse ligt vooral bij cultuur, kunst, geschiedenis, psychologie en wetenschap.

Geef een reactie

Your email address will not be published.