De basisbeurs komt definitief terug, maar niet iedereen is tevreden met de vorm

Het is definitief, de basisbeurs komt terug en het leenstelsel wordt afgeschaft. Maar niet iedereen is blij met hoe hij terugkomt. Zo vinden veel mensen de basisbeurs te laag en ook vinden ze dat studenten niet genoeg voor de inflatie gecompenseerd worden. Ook vinden sommigen dat mensen die hebben gestudeerd onder het leenstelsel niet genoeg gecompenseerd worden. Ik praat hierover met Joram van Velzen, voorzitter van de Landelijke Studentenvakbond.

/

Hoi, ik ben Levi. Ik ben een journalist in-opleiding die vooral geïnteresseerd is in de verhalen die wat minder in de belangstelling staan. Maar ik wil ook veel schrijven over verschillende culturele evenementen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.