Ajax heeft nog steeds de kwaliteit om kampioen te worden”

Het is al maanden onrustig bij Ajax. Het voetbal wat Ajax speelt is niet goed en ook de resultaten vallen tegen. Er werd al vijf duels op rij niet gewonnen en dan staat ook nog eens de wedstrijd van het jaar op het programma. Zondag om half 3 speelt Ajax de klassieker uit tegen Feyenoord. Het gat met koploper Feyenoord is vijf punten. Dat zou bij een verlies 8 punten worden en dus moet er gewonnen worden. Diederik Boer oud keeper van Ajax denkt ondanks de belangrijke wedstrijd zondag, dat de Amsterdammers nog steeds de beste papieren hebben voor het kampioenschap.

Ik ben Luuk, 19 jaar en doe de opleiding journalistiek op het Windesheim. ik ben een groot sportliefhebber en voetbal bij Flevo Boys. In mijn vrije tijd ga ik graag naar feestjes met mijn vrienden of drink ik een biertje in de kantine. Ik werk in een snackbar in Emmeloord. Later lijkt het me heel leuk om de sportjournalistiek in te gaan.

Geef een reactie

Your email address will not be published.