De opkomst van inflatie, muziekles in tijden van stijgende kosten.

Lokaal drumleraar Boudewijn Radema uit Amersfoort heeft de laatste tijd last van een vervelende ontwikkeling. De vaste kosten van zijn drum school zijn met meer dan 15% gestegen. Hierdoor is hij gedwongen om zijn prijzen te verhogen. Het aantal leerlingen is niet afgenomen maar als de kosten zo blijven stijgen zal dit onvermijdelijk zijn. De grote boosdoener volgens hem: Inflatie. De laatste tijd is inflatie een steeds groter wordend probleem. Door de stijgende kosten van boodschappen, brandstof en andere levensbehoeften hebben mensen steeds minder te besteden. Ouders en verzorgers zullen er steeds vaker voor kiezen om hun kinderen van muziekles af te halen. Dit voorspelt Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur. Volgens hun jaarverslag van 2022 kunnen 2 tot 3 kinderen per klas niet sporten of op muziekles. De hogere prijzen zijn dan meestal de boosdoener.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Toename arbeidsparticipatie 15- en 16-jarigen, ze zijn tevreden over hun bijbaan

Next Story

Achteraf betalen, “Schaf het af!” zegt Eurocoach

Latest from Binnenland

Verbonden door missies

Stapvoets lopen de twee veteranen voor mij op elkaar af. Nou ja, lopen? Beide mannen hebben inmiddels de ondersteuning van een rollator nodig om

Studie stress op Windesheim

Vandaag staan we in de christelijke hoge school Windesheim. Studenten communicatie zijn een campagne gestart tegen studiestress. Door hun persoonlijke ervaringen en omgeving zijn
Go toTop

Don't Miss