De Complexiteit van Jeugdzorg: Deborah Spoor Vertelt Haar Verhaal

De jeugdzorg is een complex iets en zit vaak in het nieuws verband met lange wachttijden en problemen binnen de zorg. Deborah spoor vertelt tijdens dit interview hoe deze processen bij haar zijn verlopen en welk proces ze bewandelt.

Daphne Stavast

Mijn naam is Daphne en ik ben een gedreven student journalistiek. graag wil ik mijn creativiteit benutten en mijn passie voor het ontdekken van nieuwe verhalen met jullie delen. Of het nu gaat om het schrijven van boeiende artikelen, het maken van pakkende video's of het vastleggen van inspirerende interviews, ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn creatieve talenten te uiten. Dus neem gerust een kijkje en laat je inspireren door de wereld van journalistiek door mijn ogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Hoe zit het met de koffieprijzen op Windesheim?

Next Story

“Om chaos onder controle krijgen is zelfkennis voor nodig. Je weet dan beter waar je grenzen en vaardigheden liggen. Samen denken en goed luisteren is het begin.”

Latest from Binnenland

Verbonden door missies

Stapvoets lopen de twee veteranen voor mij op elkaar af. Nou ja, lopen? Beide mannen hebben inmiddels de ondersteuning van een rollator nodig om

Studie stress op Windesheim

Vandaag staan we in de christelijke hoge school Windesheim. Studenten communicatie zijn een campagne gestart tegen studiestress. Door hun persoonlijke ervaringen en omgeving zijn
Go toTop