Hoe beïnvloed het personeelstekort de werkdruk in de horeca?

Er is nog steeds sprake van een enorm personeelstekort in de horeca. Door te weinig personeel ontstaat er meer werkdruk, maar hoe gaat een kok hier mee om en wat voor stress ervaart een kok tijdens het werk? In het volgende audiobericht spreek ik met een ervaren kok die zijn identiteit verborgen wilt houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

‘Meld je aan wanneer je tegen problemen aanloopt!’

Foto: PixaBay
Next Story

Amersfoort verwelkomt de herfst met de ‘’Heeeeerlijke Herfstmarkt’’

Latest from Binnenland

Verbonden door missies

Stapvoets lopen de twee veteranen voor mij op elkaar af. Nou ja, lopen? Beide mannen hebben inmiddels de ondersteuning van een rollator nodig om

Studie stress op Windesheim

Vandaag staan we in de christelijke hoge school Windesheim. Studenten communicatie zijn een campagne gestart tegen studiestress. Door hun persoonlijke ervaringen en omgeving zijn
Go toTop

Don't Miss