Hoe beïnvloed het personeelstekort de werkdruk in de horeca?

Er is nog steeds sprake van een enorm personeelstekort in de horeca. Door te weinig personeel ontstaat er meer werkdruk, maar hoe gaat een kok hier mee om en wat voor stress ervaart een kok tijdens het werk? In het volgende audiobericht spreek ik met een ervaren kok die zijn identiteit verborgen wilt houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

‘Meld je aan wanneer je tegen problemen aanloopt!’

Foto: PixaBay
Next Story

Amersfoort verwelkomt de herfst met de ‘’Heeeeerlijke Herfstmarkt’’

Latest from Binnenland

Road to: Bart Heeling

In onderstaande video heb ik Bart Heeling mogen interviewen. Hij is auteur van “Gewoon speciaal”, storyteller, gedragsspecialist en leerkracht van een SO+ klas. Ik

De Urban Trail in Groningen

Zaterdag 6 april vond de achtste editie van de Urban Trail in Groningen plaats. Het hardloopevenement leidde de deelnemers door verschillende bekende gebouwen in
Go toTop

Don't Miss