Er is nog steeds sprake van een enorm personeelstekort in de horeca. Door te weinig personeel ontstaat er meer werkdruk, maar hoe gaat een kok hier mee om en wat voor stress ervaart een kok tijdens het werk? In het volgende audiobericht spreek ik met een ervaren kok die zijn identiteit verborgen wilt houden.
Hoe beïnvloed het personeelstekort de werkdruk in de horeca?
Latest from Binnenland
Road to: Bart Heeling
In onderstaande video heb ik Bart Heeling mogen interviewen. Hij is auteur van “Gewoon speciaal”, storyteller, gedragsspecialist en leerkracht van een SO+ klas. Ik
Discussie over parkeerbeleid in Tuindorp
Binnen de gemeente Hengelo wordt gediscussieerd over het parkeerbeleid in de wijk Tuindorp, meerdere straten zijn al aangewezen als blauwe zones vanwege de overlast
Het dalende leesniveau onder jongeren
In deze video ga ik in gesprek met Harmen Meesterberends. Een docent Nederlands die zich zorgen maakt om het dalende leesniveau van jongeren. Uit
De Urban Trail in Groningen
Zaterdag 6 april vond de achtste editie van de Urban Trail in Groningen plaats. Het hardloopevenement leidde de deelnemers door verschillende bekende gebouwen in
Innovatie in zorg dementie: verpleeghuis ‘t Kompas introduceert nieuwe functie
”Met de functie hopen wij persoonsgerichtere zorg te bieden aan mensen met dementie,” vertelt Marieke van Bree. Van Bree heeft het over de functie