Snackbar review Snack-Resto Woldplein

Steenwijkerwold is een vredig plaatsje in de mist van Steenwijk. In het bruisende midden van het dorp bevindt zich een snackbar, Het Snack-Resto Woldplein.

Terwijl de zon bijna gedag zegt en de lucht een donkerblauwe kleur aanneemt, loop ik richting de uitnodigende lampen van de snackbar. Een dorpssnackbar inlopen is altijd spannend, hoe je hier behandeld wordt zegt alles over de hospitaliteit van het dorp zelf.

Ik word vriendelijk begroet en krijg zelf op verzoek nog even langer de tijd om na te denken, mijn twee mede-snackers besluiten allebei een waterfiets te bestellen. Ikzelf ga toch voor twee kroketten en een patat met.

Binnen is de sfeer gezellig, je zou kunnen zeggen dat het interieur van de snackbar een beetje ‘Twin Peaks esque’ is. Naar een korte tijd wachten is daar ons eten, allemaal tegelijk geserveerd op een mooi bord. Dit viel op, waar je bij de meeste snackbars het in de iconische plastic bakjes geserveerd krijgt, was het hier netjes op een bord geserveerd. Niks mis mee!

De patat is dun en lang, bijna ‘french fries esque’ maar het smaakt lekker. Een goede klodder mayo helpt met mijn strijd door de gefrituurde aardappelstronken. Ik zou bijna vergeten dat ik nog twee kroketten had. Bij de eerste hap is mijn mond totaal verband, zoals het hoort, ook hierover is mijn mening zeer positief.

Ik citeer hier een review-partner: ‘het bord bevat precies genoeg eten, ik ben er niet misselijk van en ik hoef ook niks bij te bestellen’. Een citaat waar ik me alleen maar bij kan aansluiten.

Vriendelijk personeel, lekker eten, snelle service en een goed gevuld buikje. Bij deze snackbar in Steenwijkerwold kom je niks tekort.

Jens Makelburg

Hallo, ik ben Jens. Ik ben een journalist die zich het liefst bezig houdt met persoonlijke verhalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Burgerweeshuis houdt stand: geen samenvoeging met Deventer Schouwburg

Next Story

Agressie bij zorglocaties zorgt voor afname vaste werknemers

Latest from Media & Cultuur

Go toTop