Please go to your post editor > Post Settings > Post Formats tab below your editor to enter audio URL.

De gevolgen van de woningnood voor jongeren

De woningnood is een term die steeds terugkeert in het nieuws. De gevolgen van de krapte op de woningmarkt zijn ook groot voor jongeren. Volgens het Nederlands Jeugdinstituut vindt ongeveer 90 procent van de jongeren dat huizen tegenwoordig onbetaalbaar zijn.

Hierover sprak ik Wouter Langeveld, manager marketing en communicatie bij woningbouwcorporatie De Alliantie. De Alliantie is een organisatie die woningen bouwt om het betaalbaar te maken voor mensen die minder te besteden hebben. De doelgroepen zijn jongeren, ouderen, gezinnen, zorgbehoevenden en statushouders.

Nora Stemerding

Mijn naam is Nora Stemerding. Ik ben 18 jaar en ik kom uit Amersfoort. De studie journalistiek vind ik heel interessant. Ik hoop veel mooie verhalen te gaan schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Nieuwe uitgeverij, is dat wel handig?

Next Story

“Er is geen optie om te zeggen: ik doe het niet”, jonge acteurs worstelen nog steeds met grenzen aangeven

Latest from Economie

De opkomst van de goudsmid

De vraag ´wat wil je worden?’ horen jongeren vaak, maar je hoort weinig jongeren zeggen ‘Ik word goudsmid!’. Het ambacht wat al eeuwen bestaat

Lelylijn opnieuw op politieke agenda

Al jaren wordt er gepraat over een verbetering van de treinverbinding tussen Noord-Nederland en de Randstad. Vele nieuwe spoortrajecten zijn onderzocht en al die
Go toTop

Don't Miss