Impacter Zwolle bestaat 5 jaar

Impacter bestaat 5 jaar, Merel Backer coach bij Impacter deelt leuke momenten tijdens ons interview. Hopelijk kunnen we over 5 jaar weer een interview houden, maar dan met nog meer mooie verhalen over Impacter en hun impact.

Daphne Stavast

Mijn naam is Daphne en ik ben een gedreven student journalistiek. graag wil ik mijn creativiteit benutten en mijn passie voor het ontdekken van nieuwe verhalen met jullie delen. Of het nu gaat om het schrijven van boeiende artikelen, het maken van pakkende video's of het vastleggen van inspirerende interviews, ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn creatieve talenten te uiten. Dus neem gerust een kijkje en laat je inspireren door de wereld van journalistiek door mijn ogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Paul Reimert stopt na acht jaar als voorzitter van de Ponyweek  

Next Story

Burgerweeshuis houdt stand: geen samenvoeging met Deventer Schouwburg

Latest from Binnenland

Go toTop