Paul Reimert stopt na acht jaar als voorzitter van de Ponyweek  

Paul Reimert, die al sinds 2006 in het bestuur zit van de Heetense Ponyweek, en vanaf 2015 voorzitter is, treedt na de laatste editie week af. “Na zo’n acht jaar als voorzitter stop ik op mijn hoogtepunt”. 

Eind september wordt ieder jaar in Heeten de jaarlijkse Ponyweek gevierd. Vijf dagen lang één groot feestdorp, met muziek en activiteiten voor jong en oud.  

De afgelopen editie, tevens de zestigste editie van de Ponyweek, was ook weer een groot succes. Zaterdagavond stond de tent helemaal vol, met meer dan 2500 mensen. Ook waren de talentenavond, Ponymarkt, oldtimertoertocht en de vlooienmarkt een groot succes. Dit kwam onder andere door het goede weer. Paul Reimert, voorzitter van de Heetense landbouw en middenstand (HeLaMi), zegt dat deze editie bij de top drie van beste Ponyweken ooit behoort.  

Paul vertelt dat hij van oorsprong een zwart-wit denker is, maar ging het bestuur in om dat te veranderen. “In het leven moet je kunnen compenseren, dit leerde ik ook door mijn rol in het bestuur. Het besturen van een organisatie met tal van vrijwilligers heeft mijn omgang met mensen op een positieve manier veranderd.” 

Reimert zegt dat hij dus veel geleerd heeft van deze rol in het bestuur, maar dat hij het nooit super moeilijk heeft gevonden. “Wel moet je goed kunnen schakelen als er onverwachtse dingen gebeuren, zoals het inschakelen van de politie, ambulance of brandweer. Wat mij altijd zal bijblijven aan het voorzitterschap van de HeLaMi is het kameraadschap onder het bestuur, je zet elk jaar met zijn allen iets moois neer. Ik heb met deze mensen heel veel beleefd” 

Sharon de Graaf

Hoi, ik ben Sharon. Ik ben breed geïnteresseerd en schrijf graag over cultuur en dingen in mijn omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Previous Story

Buurtbus Salland is een groot succes  

Next Story

Impacter Zwolle bestaat 5 jaar

Latest from Binnenland

Road to: Bart Heeling

In onderstaande video heb ik Bart Heeling mogen interviewen. Hij is auteur van “Gewoon speciaal”, storyteller, gedragsspecialist en leerkracht van een SO+ klas. Ik

De Urban Trail in Groningen

Zaterdag 6 april vond de achtste editie van de Urban Trail in Groningen plaats. Het hardloopevenement leidde de deelnemers door verschillende bekende gebouwen in
Go toTop